Имаме непреодолими различия, не подкрепяме кабинета на Габровски, заяви от трибуната

...
Имаме непреодолими различия, не подкрепяме кабинета на Габровски, заяви от трибуната
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Имаме непреодолими различия, не подкрепяме кабинета на Габровски

Имаме непреодолими разлики, не поддържаме кабинета на Габровски, заяви от трибуната на Народното събрание водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов. Той напомни двете решения на Политбюро на Централен комитет на Българска комунистическа партия за присъединение към Съветския съюз. Заменете " Съветски съюз " с " Европейски съюз " и е същото, акцентира той.

 

Политиката, която се следва е верноподаническа, счита той.

 

" Независимо че се приказва за еспертен кабинет, в действителност приказваме за най-политическия акт - сформиране на държавно управление. "

Така стартира словото си от трибуната на Народното събрание водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов. Той взе думата в дебатите по лъчение на кабинет с мандата на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили и кандидат-премиер проф. Николай Габровски.

 

Дотук не чух думите " самостоятелност, " независимост ", " народна власт " - а с тях вървеше целият български преход. 32 години след първите свободни избори в България, ние към този момент одобряваме изборите като опасност. Изборите са риск и опасност единствено в тоталитарните общества, акцентира Костадинов.

 

 

Очаквайте детайлности!

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !   

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР